via \che te ne frega?

ozenmedim ben zaten biliyordum burayi yillardir.
e h e


  è un silenzio che vuol diventare musica da cantare in coro io con te

Wednesday, June 04, 2003

bi yataktayiz bole bi cok kisi uyuyo millet gidip gelio filan ama dierleri kim tanimiorum farkinda diilim[zirve mi lan bu yoksa eheh] . sende bole bok gibi bi sikinti hissediorum aglamakli gibi bole huzun filan devamli cok yogun. bole yatakta sarilasim gelio filan devamli dayanamayip gorunce ama engelliom filan kendimi devamli sora zamanla nedense bole bik bik eden tipler oluo etrafda yani rahat birakmayan araya girmeye calisan yorgani ceken filan ustumuzdeki neyse tersliip sittir edioz rahat durmalari icin filan ama ise yaramio..ama aramizdaki mesafe zamanla bole git gitde azalio yani temas olarak en azindan bole ince ince sarilir gibi oluoz sora sarilioz filan. ters tarafa geciosun millettin bikbikinden bikip sora aslinda bi kisi vardi ole baska insanlar deisiodu galba ama yatakta olan 3 kisi genelde deisse de erkek 3.de tovbe yarrabi neyse bu sarilma vs devam edio tam bole sevisir gibi olurken bende katastrofik bi olay vuku buluo [ehehehe] neyse ama sen farketmiosun[oha ehe] ki zaten sevisme de diil bu onun gibi bisii [nasi oluo deme bilmiom ole hissettim]
sora bi anda ters tarafa gecion ayak ucuna bole yanlamasina oturuosun yatakta ama nedense sag ayaam elinde bole neyse ama bu huzun vs artik dayanamiom noluo ya "nen var" der gibi bi bakiorum sende ayaa bole bohuhuhu yapar gibi bi ifade verdikte sora taam anlatirim der gibi 1 sn diosun. sora ne alakaysa bi kumanda gibi bisii oluo elinde ve tv acar gibi bi mimik yapiosun onunla ama tv goremedim sanirim sora da uyaniorum..heralde uykudan uyan dugmesi vardi o kumandada zaten 5dk sora annem geldi kalk die..ve farkindaysan orenemiom sorunun ne olduunu.

gene kicim acik kaldi galba..ehe.

hadi kalk sinava gir simdi. aksam yakincag italyasinda kadin erkek iliskileri spor ve din calisirsan sabah da bole ruya gorursun.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home