via \che te ne frega?

ozenmedim ben zaten biliyordum burayi yillardir.
e h e


  è un silenzio che vuol diventare musica da cantare in coro io con te

Monday, September 29, 2003

vay anasina sayin seyirciler analar neler doguruo #2.
we have a winner euh.

Sunday, September 28, 2003

so tell the girls that im back in town

eheh

Tuesday, September 09, 2003

haydaa blogum yahoo ve google'a girmis millet gelio

?
bi kac keyword yaziyim size blogun bulunmasini saglayan (bunu tekrarlicam ara ara ilerde de);

Last 20 Searchengine Queries Unique Visitors

19 Jul, Sat, 20:03:49 Yahoo: sevisme [evet guzel bisii olsa gerek]
27 Jul, Sun, 11:55:16 Yahoo: Tide Vs Fena [bisii anlamadim
29 Jul, Tue, 15:46:58 Google: mp3 sicak emre [allah belani]
31 Jul, Thu, 13:26:57 Google: te voglio bene caruso mp3 [ben de var yollarim bi ara]
01 Aug, Fri, 13:48:27 Google: bonsai almak [evet al tabi guzel]
09 Aug, Sat, 00:04:02 Yahoo: carlinin melekleri son [hala izliemedim]
13 Aug, Wed, 17:29:11 Yahoo: yakincag olayi [cok oaly oldu o sirada]
18 Aug, Mon, 06:59:17 Google: divx filmi nasil izlerim [eeoo micro dvd alip izle]
20 Aug, Wed, 13:51:10 Google: ital sandalye [ehuehe?]
25 Aug, Mon, 08:41:00 Google: nit.blogspot.com [bu kim cok merak ediyorum kesin tanidik biri eheh...hanginiz ise solesin cok gulucem]
28 Aug, Thu, 19:15:19 Google: nit.blogspot.com [bkz bi ust satir]
29 Aug, Fri, 16:34:27 Google: goz.goze [bakiorum]
04 Sep, Thu, 21:42:35 Google.com.tr replikler [eheh soylemek icin can atilan olsa gerek]
05 Sep, Fri, 18:35:55 Google.com.tr bonsai [hm eh ok]

kenanatalay.com
c o m i n g soon...
[ve daha neler neler:]

Sunday, September 07, 2003

turist kizlardaki kro tandansi ve bu tandansi beslien benim gibi salaklar uzerine bir ani ve ders:

dun scottish bar die bi yere gittik[cebo$ sagolsun hep onunden gecip girmek aklimiza gelmiodu] orda lezbien tandansli kizlar vardi bole ehe deisik sekillerde surtunmeli danslar yapiolar heuhe biri uzatio biri dizini surtuo filan sora deve cuce oynarken bira icenler vardi bi kizin resmen kotundan gotu cikiodu her oturdugunda ehu hayatimda aklima gelmezdi ingiliz kizlarinin bu kadar guzel oldugu ya resmen bi tatile cikti mve hayatim deisti kesin gidicem ingiltereye seneye neyse tam benim sol carpazimda arkadasin arkasinda 2 tane kiz vardi nasil cool duruolar oha yani direk bakiolar biz bakioz eridik bittik ozgurle ehe 2 bira ustune tekila sunrise ictik filan olucak is diil ama git konus yok sen git konus kastik bole ehe bi de birbirlerinin agizlarindan gul aliolardi eheh benim sirtim donuktu ama katilabilirdik gotumuz yeseydi ehe neyse bu ickiler bitince dedik olm burda kalirsak deliricez daha fazla kalk gidip bakalim adamike sora korfeze ii dedik kalktik { SALAKIZ BIZ SALAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK} neyse gittik sora adamie sise bira icioz ama hala salakliimiza yanioiz neyse geri donduk taa ebesine kadar kizlar icin ehe. bi de baktik kiii barda ki kisa boylu amele bi tip kizlarin yaninda uhuhuhuhu ozgur cildirdi bende cildirdim zaten bole olmamistim hic ehe delirdik resmen adam kalksa ddirek damlicaz ama kalkmio pezevenk yapisti bari dedik bilardo oynialim 2 oyun oynadik saat oldu 3 herif hala orda bi ara kalkti ozgur firladi hemen yanlarina ben icimden hasittir herif gitti konusuo dedim ehe bilardo oynarmisiniz rival bi takim lazim kalkmiosaniz vs dedi ehhe onanrda we are leaving demisler uhuhu.. bunalr ayrildi biz takip etmeye basladik mneuha bi baktik BBC ye girdiler o kisa boylu bardan olan SALAKile sahiline gitti kbbcnin kosede oturuolar goruoz bunalri ehuhe neyse olm dedik yok hadi donuoz deliricez yoksa -arada bbc ye girsek mi die de kastik- neyse cikti kmeydanda pide yiyioz doner vs..bi baktik BUNLAR fora die bi yer var oraya gelmisler ehuhe orayada girdiler ama saat 4 olmus habire karsimiza cikiolar filan ehueh o sieada foradan o lezbien tipliler ve bi grup cikti biz iice oha olduk zaten ama foraya da girmedik tabi loser of the milenyum olarak eve donduk eheh offf ya hala inanamiorum nasil yaptik bu kadar salaklikda o angut herif dusurdu bu kadar guzel ve cool kiz gormedim 2 side oleydi yani ben bugun gidicektim tek basima ama gitmedim salagim ya ehe yarin gidicem ama kesin.

[gunun yorum&tepkisi: ehe nedir bu amelelerin olayi bilemiom bayilio turist kizlar]


ayrica yahsi plajinda 5 tane kizin gizli fotolarini cektik digi mak ile super zevkliydi ehe herkese tavsie ediyorum bu hobiyi. hatta bodrumda indik minibusten 2 kiz dar kotlu arkadalarinda 4 tane amele direk flashi gotlerine tutup kizlarin patlattilar oha yani..404.

simdi cay koyiyim. ayrica 2 gundur boyum kadar dalgalar var denizdeburda, minibusle baska koylara gitmek gerekio. ve kulac atabiliyorum tanrim super nasil ozlemisim teknik gelistirdim saclari dolamadan yapmak icin genede nefes almak yandan hep basarili olmuo saclardan ama tek nefeslik yuzuluo en azindan. :)
pzt ev gene dolacak super olacak. hihi

Thursday, September 04, 2003

how high can you fly with broken wings?

Tuesday, September 02, 2003

of patlicam amma yedik bugun yahu insan ustu diodum ama bugundu heralde oncekilere gore asil uber oldu bugun ehe. bira shot olayi muthis bunu istanbula import etmek lazim. bardaki esmer gene bugunde ordaydi arkadasiyla birlikte gel gor ki bu kez yanlarinda 2 tane hoduk tekrar ediom hoduk mevcuttu ehe. evelsi gun dalga geciodum olm bugun es gecioz yarin gelicez onlarda gelcek ama yanlarinda ameleler olcak die aha aynen gerceklesti. gidip bilet alip dilek tutsaydim keske onun yerine. neyse yarin gidip bakacaz artik bidaa. ilk gun harbi andavallik ettim[k] bole bos kale onunde topu gidip diregin onune ayaginla dikip sutu abanmak gibi bisii yaptik aferin bize..saat soleyip sigara yakmakla olmuo tabi ehehe amerika da yasayan ulu BUYUK e h e bilge bi kisinin dedii gibi biraz daha EFOR ve biraz daha giriskenlik. `bot`lara olum no bots allowed yani ;)

cheeerssz!

ehe ayrica sabahin 5inde sahilden yuruyerek eve donerken yanimizda durup burda nerde sahil var diye sorup kisa bi dumur yasatan arkadasada tebriklerimi iletiom. adam gibi sor burda nerde yiyiscek yer var die soleriz dimi. neyse ki cevabi duyup arabadan inmediler ehhe;

"ne nasi yani? burda heryer sahil???"

ehehe

hay koduum gprs'i gene goctu neyse uyaninca post ederim artik tchusss.